Maxilia

Maxilia

In tegenstelling tot veel, naar het product of dienst vernoemde sites, heeft Maxilia gekozen voor een unieke naam, Maxilia dus.
Zoeken op ‘bedrukken van promotieartikelen’ of ‘relatiegeschenken voorzien van logo’s’ leveren vaak treffers op van sites, die niet echt een eigen identiteit lijken te hebben. Een originele naam geeft dat gevoel nu juist wel, en blijft meestal ook veel gemakkelijker hangen in het geheugen.

Naamsbekendheid

Elk zichzelf respecterend bedrijf zorgt ervoor dat de bedrijfsnaam op zoveel mogelijk manieren naar buiten wordt gebracht. Dat kan op verschillende wijzen, maar één van de populairste methoden is toch wel het afdrukken van je bedrijfslogo op allerhande artikelen. Dit zijn bij voorkeur gebruiksvoorwerpen, want hoe meer zoiets gebruikt wordt, hoe vaker men de naam of het logo van het bedrijf ziet.

Maxilia promotieartikelen: wij helpen jou reclame te maken

Deze huiskreet, ook wel slogan genoemd, staat prominent bovenaan de startpagina van de site en het is dan ook meteen duidelijk wat Maxilia voor jou kan doen. Helaas is dat niet altijd het geval, en moet je vaak zoeken voor je echt in de gaten hebt wat een internetbedrijf precies voor je kan betekenen.
Maxilia windt er geen doekjes om: ze hebben het assortiment, de technieken, de deals, en de contactmogelijkheden om vrijwel elke mogelijke opdrukbestelling in goede banen te leiden. Niet te moeilijk, duidelijk en effectief, zoals niet alleen Maxilia zelf wil zijn, maar wat ze via het bedrukken van promotieartikelen ook willen bewerkstelligen voor uw bedrijf.

Contact

Ik dacht laatst, laat ik ze zelfs eens bellen. Ik was bezig met onderzoek naar het bedrukken van mokken, maar kon niet direct vinden of ook individuele naamgeving per mok mogelijk was. Voor een werknemer is het natuurlijk best leuk mokken met je logo te krijgen. Ik belde, geen wachttijden of irritante muziekjes, en er werd vrijwel meteen opgenomen. Joost beantwoordde mijn vragen kort en vakkundig, meer hoefde ook niet.

 

Mokken met je logo
En u ook nog een prettige dag verder!