Welke smartphone past bij mij?

Welke smartphone past bij mij?

Iedereen is er ooit mee begonnen, om te kijken welke telefoon (smartphone) er bij je past. Meestal heb je twee type mensen, de Apple mensen en de Android mensen. Er is zelfs haat tussen de gebruikers. Als je een iPhone telefoon hebt is Apple het best en als je een Samsung telefoon hebt is Android het best. Waarom zou je een andere smartphone haten? De media is daar natuurlijk ook grotendeels onderdeel van maar onder de mensen zijn de meningen ook heel erg verdeeld. Wij gingen dat uitzoeken en kwamen met de volgende dingen namens de gebruikers. Eerst gaan we het over de Apple telefoon hebben in de ogen van een Android gebruiker.

Apple

–  Apple neemt vaak ideeën over van Android wat tot grote frustraties leidt.

–  Apple maakt het lastig om je eigen oortjes te gebruiken, muziek op je telefoon te zetten of andere bestanden overzetten van een andere telefoon.

–  Het ondersteunt Flash niet.

–  Android gebruikers hebben het gevoel dat je alleen voor het merk betaalt, en dat is natuurlijk ook een beetje zo. Ze hebben een goede naam en de klanten van Apple maakt het niet zoveel uit of er kwaliteit geleverd wordt. Als zij de nieuwste Iphone maar hebben.

–  Siri wordt vaak uitgelachen door Android gebruikers omdat het vergeleken met Android verouderd is en de stemherkenning op hun telefoons veel uitgebreider is.

Dit zijn onder andere de grootste ergernissen van Android gebruikers jegens de iPhone. We gaan nu kijken wat de Apple gebruikers te zeggen hebben over de Android telefoon.

Android

–  De telefoons heb je in teveel maten en teveel verschillende modellen waardoor apps vaak niet werken en je bijvoorbeeld ook lastig een hoesje kan kopen voor je telefoon.

–  Android maakt veel gebruik van open source, dit is niet altijd zo open als ze zeggen. Vaak gaat dit ook gepaard met veel virussen.

–  Android gebruikers zijn vaak jaloers op de Apple gebruikers omdat alles duurder is en populairder. En vaak kunnen Android gebruikers dit niet betalen. Ook worden er vaak reclames gemaakt om Apple belachelijk te maken.

Al met al hebben allebei de telefoons hun slechte en goede kanten. Je moet zelf uitzoeken welke telefoon er daadwerkelijk bij je past. Iets meer kijken naar de leuke dingen van je eigen telefoon in plaats van het afkraken van een ander. Dit maakt jouw telefoon namelijk niet beter.